zondag 16 juni 2013

Hoe ver kun je gaan !?

Over ijdele mannen gesproken, deze gast neemt zichzelf wel heeeel serieus!
Of juist niet, want echt zichzelf kun je hem niet meer noemen..


Links in beeld, Justin Jedlica, een New Yorker die meer dan 90 operaties heeft ondergaan om maar zoveel mogelijk op zijn door Mattel gemaakte idool Ken te lijken. 


 

Net als Ken is Justin inmiddels ook bijna helemaal van plastic, na 5 neuscorrecties, lipimplantaten, kaak en jukbeen opvullers en een wenkbrauw lift, besloot hij ook nog een 13 bil injecties te laten zetten, zodat hij nog meer op de ideale man kon lijken.. Hij heeft uiteraard nog meer operaties ondergaan maar die waren zo ingewikkeld dat ik jullie deze zal besparen, ik weet alleen dat hij nu bredere schouders, armen en benen heeft. Ook een bredere rug en nog meer gespierde billen en nog een paar andere dingen waardoor hij helemaal perfect is. En dan te bedenken dat hij hier al een ruime 75000 euro aan uitgegeven heeft..

Justin is voorlopig niet van plan om zijn operaties te stoppen. Zelf vindt hij het een mooie vorm van kunst en vindt hij zichzelf een pionier op het gebied van het aanpassen van de mannelijke esthetiek. Ja juist... 

Voor en na de metamorfose


Voor meer informatie KLIK HIER!
Daarnaast houdt deze Ken ook zijn eigen blog bij, volg hem HIER! 

2 opmerkingen: